Over ons

Over-ons

Quarantainenet is de grootste Nederlandse vendor op het gebied van netwerkmanagement en netwerksecurity. We werken vanuit een pragmatische visie over hoe netwerken beheerd en beveiligd zouden moeten worden. Quarantainenet is NEN 7510:2011 en ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd.

De oplossingen van Quarantainenet richten zich op het gedrag van netwerkgebruikers: ze beperken de risico’s én minimaliseren de gevolgen als er toch iets misgaat. Onze klanten kunnen daardoor de verschillende groepen netwerkgebruikers op een veilige en verantwoorde manier toegang verlenen.

Op basis van meer dan tien jaar kennis en ervaring implementeren we onze oplossingen sámen met de klant. Door de nauwe samenwerking zorgen we ervoor dat de configuratie optimaal is afgestemd op de unieke kenmerken van iedere organisatie.

Ruim 100 Nederlandse organisaties met in totaal ruim 2.500.000 apparaten op de netwerken maken gebruik van de producten van Quarantainenet. Steeds weer geven zij aan dat zij de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze oplossingen waarderen. Doordat zij dat ook aan anderen vertellen, groeien we hard – en zijn er met enige regelmaat vacatures te vervullen. We zijn er trots op dat we met enige regelmaat in de prijzen vallen en samen met onze professionele samenwerkingspartners maken we de digitale wereld veiliger.

Geïnteresseerd?

Neem contact op!

T. 053-7503070

info@quarantainenet.nl

Lees meer

ISO/IEC 27001:2013

iso27001

NEN 7510:2011

Wij streven naar een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten, gebaseerd op onze kernwaarden eerlijkheid, focus, excellentie, innovatie en communicatie. Zo zorgen we voor een veilig en toegankelijk netwerk in uw organisatie.