Door wie wordt Qmanage gebruikt?

Doelgroepen

De producten van Qmanage worden in veel verschillende organisaties gebruikt. We zien dat al onze klanten de oplossing waarderen, maar verschillende sectoren verschillende aspecten meer of minder belangrijk vinden. We leggen u graag uit waar uw collega’s enthousiast over zijn.

Referenties Quarantainenet

Een overzicht van onze belangrijkste referenties

Lees meer

Geïnteresseerd?

Neem contact op!

T. 053-7503070

info@quarantainenet.nl

Lees meer
  • In de zorgsector zijn informatiebeveiliging in een open organisatie en dienstverlening aan personeel, gasten, en patiënten de voornaamste redenen om voor Qmanage te kiezen.
  • De overheid kiest vooral voor Qmanage vanwege het risico van verstoringen van dienstverlening aan de burger bij een virusuitbraak, het verlenen van internettoegang aan de burger als hij op bezoek is en het Nieuwe Werken/BYOD.
  • In het onderwijs zijn goede ICT-voorzieningen voor leerlingen en studenten goed voor het onderscheidend vermogen van de instelling. Vaak is er een relatief kleine ICT-staf ten opzichte van het aantal gebruikers en is een slimme oplossing als Qmanage nodig om het instellingsnetwerk veilig en beheersbaar te houden.
  • Grote bedrijven weten Qmanage te vinden vanuit compliance-redenen, het gereguleerd bieden van toegang aan externen, het Nieuwe Werken/BYOD en de wens om de intellectuele eigendommen van het bedrijf te beschermen. Ook het gemak waarmee Qmanage omgaat met PLC- en SCADA-systemen gooit bij deze organisaties hoge ogen.
  • Internet Service Providers gebruiken de isolatiefunctionaliteit van Qmanage om abuseprocessen te automatiseren, een reductie in callvolume op helpdesks te realiseren en niet-betalende klanten te stimuleren om tot betaling over te gaan. Zo zijn ze beter in staat om samen met andere ISP’s de strijd aan te gaan met botnets in Nederland.